maandag, 21 augustus 2017 13:25
audiovisueel
Dubbelklik gaat, in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, voor een politieke partij een bijzonder interactief programma maken. Niet alleen wordt de video interactief, maar ook 360'! Je kunt de video straks zien op de website van de partij. We vertellen er later meer over.  
zondag, 23 juli 2017 11:25
audiovisueel
Het Stoomschip (SS) Rotterdam heeft bij Dubbelklik twee mediaspelers besteld. Eén speler (foto) speelt in loop een bestand (foto, video of geluid) af en gaat, zodra de USB-stick in de speler wordt gestoken, de bestanden op de stick afspelen, zonder dat de speler hoeft te worden uitgezet. De andere mediaspeler werkt met PIR (passief infrarood) sensor en is voor de nieuwe escaperoom op het SS Rotterdam . Zodra iemand door een gang loopt gaat de…
donderdag, 01 juni 2017 09:05
audiovisueel
Vandaag de eerste interactieve programma's en schermen afgeleverd voor 't Kromhout Museum in Amsterdam.We leverden een 22' touchcomputer op standaard en een tablet.Er is informatie op de schermen te lezen en er zijn video's te zien die de werking van de Kromhout machines laten zien.Bovendien hebben we de eerste versie van een interactief spel opgeleverd. Aan de hand van verschillende vragen wordt je kennis, opgedaan in het museum, getest.Nu naar huis met alweer de volgende…
maandag, 22 mei 2017 16:53
audiovisueel
Voor de Schiedamse beeldend kunstenaar Harr Wiegman (bekend van onder andere Proosje van Schiedam) heeft Dubbelklik de apparatuur geïnstalleerd voor de tentoonstelling Niet Netjes in het Stedelijk Museum Schiedam. We hebben de video overgezet en een commercial Android tablet in het museum geïnstalleerd. De tablet start automatisch op als 's morgens de stroom aangaat en de video blijft vervolgens de hele dag loopen.
zaterdag, 20 mei 2017 16:59
audiovisueel
19 mei 2017 hebben we de apparatuur en video opgeleverd voor Bastions Ontsloten! in het mooie Brielle.Een 55 inch LedTv, een mediaspeler en een zuil met speaker en knoppen (Nederlands en Engels) buiten en een klein startkastje met dezelfde knoppen binnen. Met een sleutelschakelaar zijn de startknoppen te onderbreken zodat de gidsen ongestoord hun verhaal kunnen vertellen. Er wordt nog druk gewerkt aan de muurschilderingen, zaterdag is de officiële opening.  
donderdag, 02 maart 2017 11:39
audiovisueel
Dubbelklik maakt opnames op locatie. Ook stem (voice-over) geluidsopnames kunnen we op locatie opnemen. Zoals vandaag als we in Brielle opnames maken voor het project Bastions Ontsloten.  We hebben ook alles in huis om video-opnames op locatie te maken: meercamera live registratie, een mobiele chormakeyset en een cameracrane. Dubbelklik komt naar u toe!
maandag, 20 februari 2017 00:18
audiovisueel
Voor de tentoonstelling over de Tachtigjarige Oorlog in het Historisch Museum Den Briel hebben we een aantal professionele 'commercial' interactieve Android tablets geleverd en geïnstalleerd. De 10 inch touchscreen schermen met 10-point multitouch kunnen door ons precies zo worden geprogrammeerd zoals de klant het wil. In het Historisch Museum Den Briel vervangen ze touchschermen die niet meer leverbaar waren. De bezoekers kunnen kiezen uit het een Nederlandse of Engelse video. Maar er kan dus nog…
donderdag, 09 februari 2017 20:15
audiovisueel
Al sinds begin 2014 is Dubbelklik in gesprek met de werkgroep Bastions Ontsloten in Brielle. De vestingstad Brielle wil de negen bastions, die onderdeel zijn van de vesting, voor het publiek toegankelijk maken en laten zien waar de bastions voor dienden. Dubbelklik was gevraagd te adviseren over de audiovisuele mogelijkheden. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een pilotproject in één van de bastions: Bastion V. Dubbelklik gaat een tweetalig videoprogramma maken en de benodigde apparatuur leveren.…
zaterdag, 26 november 2016 10:10
audiovisueel
Dubbelklik heeft een eigen mediaspeler ontwikkeld. We kunnen deze speler zo programmeren en configureren dat hij precies doet wat de klant wil: bediening met drukknoppen, bewegingsmelder, loopen of een combinatie daarvan. De speler is zo klein dat deze achter een videoscherm geplaatst kan worden. De Dubbelklik mediaspeler kan ook foto's weergeven en kan met alle videocodecs overweg. Kortom: zo universeel, simpel en klein als maar kan.  
dinsdag, 19 juli 2016 10:01
audiovisueel
Dubbelklik heeft voor Eneco, in opdracht van het Rotterdamse bedrijf RRG Design, een Photobooth ontwikkeld. We leverden de pc en ontwikkelden de software. De Photobooth werkt met een mega 55 inch touchscherm en is de komende dagen te zien in Blijdorp tijdens het Eneco Werelduitje. Ook het eerder door Dubbelklik ontwikkelde spel over Energie besparen is daar weer te spelen.