Audiovisueel

Dubbelklik levert gebruiksvriendelijke, betaalbare en betrouwbare audiovisuele apparatuur voor onder andere musea en bezoekerscentra.
Apparatuur voor bijvoorbeeld videopresentaties, audiotours, uitlichten van maquettes, interactieve rondleidingen of spelletjes.

In het menu staan een aantal mogelijkheden, maar er is nog veel meer mogelijk!  

Al sinds 1998 werkt Dubbelklik voor grote en kleine musea in heel Nederland. Onze inzet wisselt van het bedenken en maken van complete audiovisuele programma's tot het leveren, installeren en onderhouden van apparatuur. Geen uitdaging is ons te gek.

De interactie met de bezoekers kan onder andere plaatsvinden met bewegingsmelders, knoppen, touchscreens, IR-tags, RFID of door het scannen van QR-codes.

Dubbelklik importeert, modificeert, programmeert of fabriceert de apparatuur zelf. We testen de apparatuur uitgebreid voor we deze afleveren en u krijgt er een duidelijke gebruiksaanwijzing bij.
We leveren betaalbare losse mediaspelers, beeldschermen met ingebouwde mediaspeler, ook met bewegingssensor en commercial tablets.

Ook de content maken we desgewenst graag voor u.

Voor bijzondere gelegenheden, zoals open dagen, verhuurt Dubbelklik een chromakeyset waarmee je als bezoeker bijvoorbeeld in een schilderij kan stappen.

Meer weten? Neem dubbelklik linkcontact met ons op

Op onze nieuwspagina zijn al onze recente opdrachten terug te zien!

bekijk al ons audiovisueel nieuws