Eerste aflevering De Dierenkliniek prositief ontvangen

vrijdag, 11 augustus 2017 13:18

De eerste aflevering van het maandelijkse programma De Dierenkliniek (waarvan je hier de promo ziet) is positief ontvangen! Het programma heeft op PopUpTv een eigen pagina: https://popuptv.nl/de-dierenkliniek 

In het maandelijkse Tv-programma De Dierenkliniek laten we de dagelijkse gang van zaken in een Schiedamse dierenkliniek zien. We volgen met de camera operaties maar ook de gewone spreekuren. Ook geven we voorlichting over b.v. chippen, voeding, te heet in de auto, vlooienbestrijding, het belang van enten en het gevaar van grasaren.

In vier miljoen huishoudens wonen huisdieren

In Nederland hebben maar liefst ongeveer vier miljoen huishoudens een dier; voor de gezelligheid, sport of liefhebberij. De kat is veruit het populairst: in 47 procent van de gezinnen met een huisdier loopt een kat rond. De hond is aanwezig in 36 procent van de Nederlandse huishoudens. Eind 2009 telde Nederland zo’n 2,1 miljoen honden en 3,6 miljoen katten. Uit onderzoek blijkt verder dat bijna de helft van de Nederlandse huishoudens een hond of kat in huis heeft. Ruim één op de vijf heeft één of meerdere katten in huis en 14% een hond. Een kat én een hond samen komt in 7% van de huishoudens voor.

Bekijk de eerste aflevering hier: https://popuptv.nl/de-dierenkliniek/de-dierenkliniek-aflevering-1