Korte compilatie Writers Unlimited 2017

zaterdag, 28 januari 2017 22:14

Korte compilatie van het Internationaal Literatuur evenement Writers Unlimited 2017

Voor het zevende jaar op rij maakte Dubbelklik in 2017 de live registratie van het internationale literatuurfestival Writers Unlimited in Het Theater aan het Spui en het Filmhuis in Den Haag. Dubbelklik zorgde net als voorgaande jaren voor de registratie in vier zalen met in totaal tien camera's en livefeed van twee zalen met Twitterfeed in de foyer op vrijdag- en zaterdagavond.

Van donderdag 19 tot en met zondag 22 januari 2017 bracht Winternachten schrijvers, journalisten, denkers, dichters en publiek samen in Theater aan het Spui en Filmhuis Den Haag. De 22e editie van het mooiste literatuurfestival van Nederland had als motto 'Is this the real life?' – over wat er is maar verborgen blijft, en over fake - dat wat er niet is maar ons wordt voorgehouden.

Tijdens de grote festivalavonden Friday & Saturday Night Unlimited keerde dit motto terug in debatten als 'This is Not America', 'IS: The Horror Show', 'Fictie in tijden van Fake' en 'De verborgen stad'.

Onder de tachtig gasten waren topauteurs als Arnon Grunberg, Tommy Wieringa, Bas Heijne, Joke Hermsen en, uit het buitenland, Ian Buruma, Michel Faber, TomᚠSedláček, Gündüz Vassaf, Michaïl Sjisjkin en Salena Godden.