Tv-reportage cd-release Bob Offenberg

dinsdag, 23 mei 2017 17:18
Tv-reportage cd-release Bob Offenberg

De Schiedamse volkszanger Bob Offenberg is megatrots op zijn album dat de toepasselijke titel 'Mijn Trots' draagt.  Als het aan Bob Offenberg ligt barst Class Palace aan de Calandstraat 111 te Schiedam op zondag 28 mei compleet uit z’n voegen. Die middag presenteert hij namelijk zijn album aan het publiek.

Dubbelklik gaat in opdracht van het management een tv-reportage maken van deze vrolijke middag. We gaan aan bezoekers en artiesten natuurlijk vragen wat ze van de Schiedamse volksheld vinden! De reportage wordt uitgezonden op PopUpTv. We zijn benieuwd wat bijvoorbeeld Diango Wagner en Frans Bauer te vertellen hebben over onze Bob.

Bob laat weten dat het met de kaartverkoop erg goed gaat. De verwachting is dan ook dat deze bijzondere muzikale middag uitverkocht gaat worden. En...bijzonder wordt het zeker gezien de gastartiesten die hem vergezellen.

Voor Bob is het een grote eer dat zijn idool Frans Bauer deel uitmaakt van de line up. Hij behoort, net zoals de andere gastartiesten: Django Wagner, Henk Dissel, Frank van Etten, Ray Benjamin, Jan van Est, Marco den Hollander tot de artiesten waar hij een goede muzikale band mee heeft. ‘Frans heeft de afgelopen vier jaar veel liedjes voor mij geschreven. Ook een aantal nummers van het nieuwe album komen uit zijn pen. Ik vind het dan ook een eer dat hij op mijn feestje komt en mij het ‘eerste exemplaar’ van m’n nieuwe album uitreikt’, aldus een trotse Bob.

De aanvang is vanaf 15.00 uur, de zaal gaat open om 14.00 uur, de laatste zaalkaarten zijn te koop voor € 25,00 via www.boboffenberg.nl en bij onderstaande verkoopadressen. Bij aankoop van 2 reguliere kaarten ontvangt u bij binnenkomst op vertoon van 2 zaal kaarten (nummer oplopend) een gratis album t.w.v. €15,00.