Website voor De Stem van Schiedam

woensdag, 26 december 2018 10:35
Website voor De Stem van Schiedam

Voor de samenwerkende Schiedamse media Stadsomroep Schiedam, PopUpTv, Schiedam24 en Het Nieuwe Stadsblad maakte Dubbelklik de website DeStemVanSchiedam.nl 

De samenwerking is tot stand gekomen op voorstel van PopUpTv. In aanloop nar de gemeenteraadsverkiezingen maken de gezamenlijke media talkshow, interviews, polls en een platform en ze zijn actief op social media, de gezamenlijke website en -uiteraard- de eigen media.

Cameraploegen van de Stadsomroep en PopUpTv zijn de straat op gegaan om vragen te stellen aan de inwoners van Schiedam: tegen welke problemen lopen ze aan én wat is volgens hen de oplossing daarvoor? Hoe maken we Schiedam (nog) beter, veiliger, gezelliger?

Op Schiedam24 worden vanaf februari uit de straatinterviews vragen gedistilleerd voor de lijsttrekkers: elke dag een vraag online, in totaal veertig vragen in veertig dagen.

Wekelijks komt het Nieuwe Stadsblad met een round-up die ook weer gedeeld wordt met de andere media.

De Stadsomroep en PopUpTv produceren een aantal live talkshows waarbij gasten met verschillende achtergronden worden ontvangen. Vlak voor de verkiezingen is er een einddebat met de lijsttrekkers.