Writers Unlimited 2015: Live registratie met 8 camera's

zondag, 04 januari 2015 20:21
Writers Unlimited 2015: Live registratie met 8 camera's

Voor het vijfde jaar op rij maakt Dubbelklik in 2015 de live registratie van het internationale literatuurfestival Writers Unlimited in Het Theater aan het Spui en het Filmhuis in Den Haag.

Dubbelklik zorgt net als voorgaande jaren voor de registratie in vier zalen met in totaal acht camera's en livefeed van twee zalen met Twitterfeed in de foyer op vrijdag- en zaterdagavond.

Op deze 20e editie van het Writers Unlimited Winternachten Festival optredens van schrijvers vanuit de hele wereld in meer dan zestig programma's. Van de Engelse Karen Armstrong tot de Ethiopische Maaza Mengiste, van ‘onze’ Adriaan van Dis tot David Grossman uit Israël, van de Surinaamse grande dame Cynthia McLeod tot de jonge Nederlandse Niña Weijers. Deze lustrumeditie heeft als thema ‘At Home’: het gaat over thuis zijn in de breedste zin van het woord, variërend van de ruimte die we delen met onze geliefden en familie tot het thuishoren in een gemeenschap of een land. De keuzefilms van de auteurs worden vertoond, er zijn boeken te koop, de schrijvers signeren en er is muziek van onder anderen Cristina Branco en Pauni Trio. Er worden prijzen uitgereikt, debutanten treden op, auteurs vertellen welke tekst uit de wereldliteratuur hen heeft geraakt. En natuurlijk is er eten en drinken.

http://www.writersunlimited.nl/winternachten/aeditieopening.php?editie=10100&taal=nederlands