Writers Unlimited 2017: Live registratie literatuurfestival in Den Haag

vrijdag, 25 november 2016 10:24
Writers Unlimited 2017: Live registratie literatuurfestival in Den Haag

Voor het zevende jaar op rij maakt Dubbelklik in 2017 de live registratie van het internationale literatuurfestival Writers Unlimited in Het Theater aan het Spui en het Filmhuis in Den Haag.

Dubbelklik zorgt net als voorgaande jaren voor de registratie in vier zalen met in totaal negen camera's en livefeed van twee zalen met Twitterfeed in de foyer op vrijdag- en zaterdagavond.

Van donderdag 19 tot en met zondag 22 januari 2017 brengt Winternachten schrijvers, journalisten, denkers, dichters en publiek samen in Theater aan het Spui en Filmhuis Den Haag. De 22e editie van het mooiste literatuurfestival van Nederland heeft als motto 'Is this the real life?' – over wat er is maar verborgen blijft, en over fake - dat wat er niet is maar ons wordt voorgehouden.

Tijdens de grote festivalavonden Friday & Saturday Night Unlimited keert dit motto terug in debatten als 'This is Not America', 'IS: The Horror Show', 'Fictie in tijden van Fake' en 'De verborgen stad'.

Onder de tachtig gasten zijn topauteurs als Arnon Grunberg, Tommy Wieringa, Bas Heijne, Joke Hermsen en, uit het buitenland, Ian Buruma, Michel Faber, TomᚠSedláček, Gündüz Vassaf, Michaïl Sjisjkin en Salena Godden.