Writers Unlimited 2018

dinsdag, 16 januari 2018 15:33
Writers Unlimited 2018

Voor de achtste keer op rij maakt Dubbelklik vanaf donderdag tot en met zondag de live registratie van het internationale literatuurfestival Writers Unlimited in Het Theater aan het Spui en het Filmhuis in Den Haag.

Dubbelklik zorgt net als voorgaande jaren voor de registratie in vier zalen met in totaal negen camera's en livefeed van twee zalen met Twitterfeed in de foyer op vrijdag- en zaterdagavond.

Van donderdag 18 tot en met zondag 21 januari 2018 brengt Winternachten schrijvers, journalisten, denkers, dichters en publiek samen in Theater aan het Spui en Filmhuis Den Haag. De 23e festivaleditie staat dan ook onder de noemer We the People in het teken van het verlangen naar wij-gevoel en sociale bewegingen.

Writers Unlimited brengt schrijvers, dichters, denkers en wetenschappers uit de hele wereld met elkaar in gesprek over literatuur, kunst, wetenschap en samenleving. Jaarlijks in januari in het Winternachten festival, door het jaar heen in programma's in B-Unlimited in de Centrale Bibliotheek in Den Haag, en in het buitenland tijdens de schrijverstournees.