Streamreport

Streamreport is een samenvoeging van livestream en reportage. Dubbelklik is specialist in het realiseren van dit soort projecten: het live weergeven van projecten op Internet met daarbij informatie over de voortgang met interviews, timelapses, sfeerbeelden, journaals en live uitzendingen vanaf locatie.

We stellen zelf de apparatuur samen die nodig is voor de livestream en passen de set aan aan de omstandigheden.

Voorbeelden zijn:
Het Lange Haven Plus project: renovatie van de Lange Haven in Schiedam.  Livestream op PopUpTv, timelapses,  maandelijks programma met interviews. Duur: 1 jaar.
Renovatie Ooievaarsbrug: opname voor timelapses, de bouwer kan live meekijken via 4G verbinding, sfeerbeelden en interviews. Duur: 4 maanden.
Realisatie Sportpark Willem-Alexander: livestream op PopUpTv, journaals, timelapses, sfeerbeelden en live Tv-uitzending op locatie bij de opening. Duur: 7 maanden.
Opbouw Winterland: live meekijken naar de opbouw van het evenement op PopUpTv, timelapses, interviews en sfeerbeelden. Duur: 10 dagen.
Bouw Euroscoop Schiedam: livestream op PopUpTv, timelapses, interviews en sfeerbeelden. Duur: 7 maanden.
Record Koppeldarts: livestream van de recordpoging koppeldarts spelen voor het Guinness Book of Records door Darts4Charity in Vlaardingen. Duur: 42 uur.

Op onze nieuwspagina zijn al onze recente opdrachten terug te zien.

bekijk al ons streamreport nieuws

Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

contactinformatie en formulier